500 g rökt kassler
1 pkt bladspenat
2 tomater
gratängost
Vetemjöl
Margarin
0,5 l grädde
Bryn kasslern. Krydda med valfri krydda. Rosépeppar eller liknande.
Stek spenaten lätt, så att all vätska försvinner.
Gör en vit tjock gratängsås på mjöl, margarin och grädde.
Täck botten i en form med spenaten. Lägg över kasslerskivor. Strimla såsen över och lägg därefter skivade tomater över.
In i ugnen så att allt värms på 225 grader.
När gratängsåsen puttrar tar du ut formen och lägger över osten. In på maxvärme, grill.
Låt stå till osten är gyllenbrun.
Ät på egen risk.
måndag 10 augusti 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Tack kära du .. jag är så glad att jag äntligen fick receptet på VÅRAN middag. Ska laga den nu snart å sen drömma mig tillbaka...
Hahahaha..joru...de drömmarna är nog SKIT-roliga
Skicka en kommentar