söndag 16 augusti 2009

Svinpuck går igen

En regnig dag i Götelaborg där det mesta egentligen gick emot. Som Snygghenkes blindgångare som präglade hela dagen. Tung nacke är ingen raggfaktor. Och Snygghenke led verkligen av det efter att ha varit nära sitt livs ragg när han var ute och frifräste en stund på eftermiddagen.

Brudmagneten och Falkjäveln gjorde mig och 79878 sällskap på ett sunkigt O'Learys där vi käkade svinpuckar och kollade fotboll. Den som vet hur det brukar se ut i Allsvenskan vet också hur en hamburgare Bobby Orr smakar. Det var nära att svinpuck gick igen inne på muggen.

Försökte få med gubbarna på en promenad hem mot Majorna men Brudmagneten har slagit fast att det är brännare som gäller hela helgen. Och vad fan, har man Taxi Göteborg på kortnummer så har man.

Kvällen kom med ett gott SMS-rally med Polly som laddade för utgång på sin kant.

Grabbarna drack blankvatten i rum 214 medan jag såg kulfinalen i Berlin. Vet inte vad som var svettigast. Klev ner till dem mot slutet och möttes av den omisskännliga doften av hemtrampat och kexchoklad.

Ner på stan i en ny brännare och så köa i två timmar innan vi gav upp. Äntligen nära att få göra en: JAG ORKAR INTE SE FULET, men sanningen var nog mer att vi aldrig hade kommit in.

Det blev sunk-öl på nåt koncepthak med dyra jordnötter istället.

Mitt i natten problemringde Polly och vi hoppas att den detaljen fixas idag. Det borde fan bo ärliga människor norrut.

Tåget går vid lunch. Säger som man gjorde förr:

Fan vad det ska bli skönt att komma hem. För dom andra.

Inga kommentarer: