onsdag 10 december 2008

Kontrasternas kväll

Tillbringar en timme på ett gym och får mängder med kostråd från en tjej som tävlar i body fitness. "sporten" där klackhöjden på dojjorna får vara högst 12 centimeter.

Sen direkt därifrån in till Gamla Stan och trycka i sig en trerättersmiddag med allsköns godis. Tur man dricker Cola Light.

Jäkligt trevligt sällskap av Lindhy med make. Även om maken försvann ett tag för att betala nya pengar till parkeringen.

De rutinerade stadsborna ställer sig ju vid Slussen för att tjäna P-pengar.

Hittade på ett bra sätt för Lindhy att överklaga förra veckans P-böter.

Lindhys make hade en skön historia om Svante som suttit död i sex månader framför en värmefläkt. Sånt uppskattas vid ett matbord ;o)

I morgon ska syrrans yngsta vara Lucia för hela lågstadiet. Undrar om inte morbror ska hänga på och bli lite fuktig i ögat.

Lucia i hennes skola är annars lite traumatiskt. FÖr två år sedan kollapsade hennes pappa i bilen på väg hem, magsjuk, och fick tag i syrran som åkte till sjukhuset. Så på Lucia satt jag, Lea, mamma och syrrans äldsta dotter.

Precis innan hade jag spelat Misfits med Neil Young. Varje gång jag spelat den har något hel- eller halvläskigt hänt samma dag.

Skitobehagligt, för det är ju en fruktansvärt fin sång.

Nu går jag upp till bilen och åker de 800 meterna hem.

Det behövs för att chokladcrepen ska få jäsa färdigt i kistan.

Inga kommentarer: