onsdag 1 oktober 2008

Man borde köpa vinterskor


Inte ens den mest obotliga optimist kan ju egentligen tro att det är en smart idé att bege sig till en fotbollsmatch i ett par nylonskor årsmodell 1973.

Sen kan man ju i och för sig tycka att pjucken e heta.

Men mina Karhu var genomsura redan fem minuter in på första halvlek, ungefär samtidigt som Nic konstaterade att vaden inte skulle hålla längre. Kanske är det så om man laddar i bilen till fighten med Mellanmål, Yoghurt och en påse nötter.

Det var någon, förmodligen Husets Pudding, som sa att det kallas Hortons Syndrom när man får sådär sataniskt ont på en punkt under foten. På mig sitter det i den högra ringtån, och smärtan som kommer där är lika grymt brännande som skärselden. Och inte blir det bättre av att man får för sig att agera bollkalle och slå halvhårda bredsidor på fullpumpade bollar.

Very well, dags att dra ihop något mer läsbart av kvällens äventyr. Man vill ju trots allt vinna den så berömda kampen om hallmattan.

2 kommentarer:

Batterisyra sa...

Till och med dom minsta på förskolan fattar att man ska ha STÖVLAR på sig när det är blött ute... ;)

Mvh

"Extramamman"

En helt vanlig man sa...

Å andra sidan vet ju jag en tjej som kom första dagen som fröken...i 15 minus...i jeans och en kort jacka....och Adidas-dojjor...