torsdag 20 november 2008

I Finspång händer det grejer

IhpZ har redan länkat i sin blogg, så jag lägger in hela artikeln om dramat i Finspång. Det som kittlar mig mest är emellertid inte själva sabotaget. Nej, jag fastnade för sista raden...Med de rätta svaren från tipspromenaden.

Ordnar en liten tävling här i Bloggen, nu med ett riktigt pris. Den som kan hitta på de bästa frågorna till svaren vinner en begagnad Buster från 1981.

FINSPÅNG

Sabotage mot tipspromenad

Säsongens sista tipspromenad i Finspång gick på Viggestorp och blev olycklig. Någon hade plockat bort fråga 9. Om det var ett medvetet sabotage eller en olyckshändelse är oklart.


- Usch, vilken avslutning. Det blev bara elva frågor att besvara. I och med detta försvann nians bingonummer. De numren är 2, 27, 41 och 71, säger Bo Andersson, frågekonstruktör i IOGT-NTO.

Av de drygt 50 deltagarna var det fem som kom upp i tio rätt och dessa pristagare var Sven Nilsson, Gustav Heijdenberg, Sune Ljung, Siv Andersson och Margit Larsson.

Rätt rad: 212, 112, X1X, 1X2.

Rätta svar: Blekinge, Vita Hästen, fem kornbröd och två fiskar, Svenk Idrott, hästsport, SLN, Hepatica, Njupeskär, Dan Andersson, dans, sopp och en fisk. Skiljefrågan; 551 cm.

1 kommentar:

Batterisyra sa...

Vilka jävla sopprötter... jag tycker dom ska ringa GW å fråga om han kan lösa mysteriet!